Sadık’ın Yerine Serdar Aziz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı kart cezalısı olan Sadık Çiftpınar'ın yerine ilk 11'de Serdar Aziz'e şans verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı kart cezalısı olan Sadık Çiftpınar'ın yerine ilk 11'de Serdar Aziz'e şans verdi.

Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı olan Sadık Çiftpınar'ın yerine Serdar Aziz görev alacak. Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından ilk 11'de şans verilen Serdar Aziz, bu müsabakayla birlikte ikinci kez sarı-lacivertli formayı terletmiş olacak. Aziz, ilk maçına sarı-lacivertlilerin deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada çıkmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri