Trabzonspor Yeni Başkanını Seçiyor!

Trabzonspor Kulübü'nün 73'üncü Olağanüstü Genel Kurulu'nda ikinci gününde başkan adaylarının konuşmalarının tamamlanmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşmaların ardından kongre, Divan Başkanı İlhami.
Trabzonspor Kulübü'nün 73'üncü Olağanüstü Genel Kurulu'nda ikinci gününde başkan adaylarının konuşmalarının tamamlanmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşmaların ardından kongre, Divan Başkanı İlhami Algan'ın anonsunun ardından oy kullanma işlemi saat 11.45 itibarıyla başladı. Genel kurulda 7 bin 578 üye 16 sandıkta oy kullanacak. Saat 17.00'ye kadar süreç oy kullanma işleminde üyelerin sabahın erken saatlerinden itibaren Hayri Gür Spor Salonu'na geldiği gözlendi. Başkanlık seçiminde Ahmet Ağaoğlu bordo, Metin Kaya mavi, bağımsız yönetim kurulu adayı Levent Sekban ise beyaz renkli listelerle yarışıyor.

BAŞKAN ADAYLARININ LİSTELERİ
Trabzonspor'da seçime giren başkan adaylarının 14 asil, 7 yedek üyelerinden oluşan yönetim kurulu listeleri ise şu şekilde:

AHMET AĞAOĞLU'NUN LİSTESİ

Ahmet Ağaoğlu, Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Ömer Sağıroğlu, Önder Bülbüloğlu, Faruk Kanca, Emin Kahraman, Haluk Şahin, Mesut Çağlar Bozoğlu, Cahit Erdem, Zayyat Kafkas, Müminhan Bilgin, Ertuğrul Doğan, Serdar Ekrem Şirin ve Yalçın Orhon.

Yedek Üyeler: Lokman Sadıklar, Özer Bayraktar, Onur Sağır, Dursun Ali Sakarya, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk ve Tuncay Uzunal.

METİN KAYA'NIN LİSTESİ

Metin Kaya, Seykan Gülen, Alaattin Aksoy, Murat Salihoğlu, Necati Selvitop, Abdurrahman Samat, Taner Eyüpoğlu, Mustafa Baki, Burhan Polat, Mücahit Sefa Mataracı, Oktay Çavuşoğlu, Serdar Şahinoğlu, Yener Durmuş, Yasin Kaya ve Gökhan Bahadır.

Yedek üyeler: İbrahim Ataoğlu, Sayim Kuş, Ömer Birinci, Muhmmet Emin Keser, Murat Bilgili, Abdullah Akyüz ve Ali Osman Aydın.

Trabzonspor Başkan Adayı Ahmet Ağaoğlu genel kurulda kürsüye çıkarak söz aldı. Ağaoğlu şunları söyledi:

"Bugüne kadar Trabzonspor'a hizmet etmiş tüm yönetim kurulu üyelerine şahsım adına saygıyla teşekkür ediyorum. Yurdun çeşitli yörelerinden, yurtdışından genel kurula gelen herkese teşekkür ediyorum.

Trabzonspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılı durum malum. Zaten her şey normal olsaydı şu an genel kurul yapmazdık. Fazla bir şey söylemek istemiyorum, dün mali genel kurulda her şey açık ve detaylı olarak konuşuldu. Açık olan bir şey varsa kulübümüzün sıkıntılarıdır. Bu sorunlar finansal kaynaklar, idari ve kurumsal yapı, altyapı, şike sürecidir.

ŞİKE SÜRECİNE İLİŞKİN

Şike süreci belki de bir kulübün başına gelebilecek en büyük felakettir. Özellikle taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Trabzonspor'un hakkı için FIFA önüne çadır kuran adalet görevlilerine de teşekkür ediyorum. Şike sürecinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreç tamamlanana kadar başkanlarımızın, yöneticilerimizin, hukukçularımızın gittikleri yolu izleyeceğiz. Gidilebilecek son noktaya kadar gideceğiz.

Gelirinin 7 kat borcu olan, kur farkı olan bir manzarayla karşı karşıyayız. Banka borçlarımızın yeniden yapılandırılması.

Trabzon kenti, Türk futbol tarihinde onurun kitabını yazmış bir kenttir. Geldiğimiz nokta sıkıntılı ama doğamız gereği zor işleri başaran bir kentiz"

Kaya'nın konuşması
Diğer başkan adayı Metin Kaya ise tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, "Trabzonspor'un yeniden dirilişi, öze dönüşü, baş kaldırışı, tarih yazması için buradayız ve ne diyoruz, yufka yüreklilerle, çetin yollar aşılmaz." dedi.

Trabzonspor'un her şeyin üstesinden gelebileceğini ifade eden Kaya, "Korkmak, yılmak yok. Trabzonspor cesurdur. Trabzonspor'un üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Yeter ki samimi olun, derdiniz Trabzonspor olsun. Bu kulübün makus talihini değiştirmek lazım. Kulübün borcunu ödeyeceğiz. 8 Nisan 2018'de tarih yeniden yazılacak." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri