Trabzonsporlu Durica Ülkesine Dönüyor

Jan Durica için Karabükspor mücadelesi Trabzonspor'daki son maçı olacak. Transfer yasağı kalktıktan sonra yönetimin yeni sözleşme teklif etmekten vazgeçtiği 36 yaşındaki stoper, kariyerine ülkesi Slovakya'da devam etmeyi planlıyor. 1 sezon daha futbol oynamak isteyen Durica, bu sezo.
Jan Durica için Karabükspor mücadelesi Trabzonspor'daki son maçı olacak.

Transfer yasağı kalktıktan sonra yönetimin yeni sözleşme teklif etmekten vazgeçtiği 36 yaşındaki stoper, kariyerine ülkesi Slovakya'da devam etmeyi planlıyor.

1 sezon daha futbol oynamak isteyen Durica, bu sezon Süper Lig'de 17 karşılaşmada görev yaptı. Takımdaki bir diğer Slovak savunmacı Hubocan'ın da kiralık sözleşmesi bitiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri