Üniversite De 10’uncu Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde geleneksel olarak her yıl Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet koşusu yapıldı.

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde geleneksel olarak her yıl Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet koşusu yapıldı.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve bu yıl 10'uncusu yapılan Cumhuriyet Koşusu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'un verdiği startla başladı. 111'i kız 74'ü erkek, toplamda 185 öğrencinin katılımıyla yapılan koşu sonunda, kızlarda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinden Gülbahar Çapan 1'inci, Zeynep Çiftçi 2'nci, Duygu Çam 3'üncü olurken, erkeklerde ise yine BESYO'dan Süleyman Bayraktar 1'inci, Ali Tütüncü 2'nci, İbrahim Halil Aşkar 3'üncü oldu.

Dereceye girenlerin ödülleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Çetin ve BESYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü tarafından verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri