Vali Gürel Ve Milletvekilleri Bakan Soylu İle Görüştü

Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Vali Gürel ve beraberindeki milletvekilleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette Vali Gürel, İçişleri Bakanlığı'nın hizmet yürüttüğü hükümet konakları ve lojmanlar ile Emniyet Çevik Kuvvet Hizmet Binası, Safranbolu, Eflani ve Yenice İlçe Emniyet Amirlikleri Hizmet binalarının yenilenmesi ile ilgili bilgileri paylaştı.

Ayrıca İçişleri Bakanlığınca il genelinde yürütülen hizmet sunumları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Soylu, Vali Gürel ve vekillere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri