Vazgeçilmiyor’un Bestekarı Eroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Murat Göğebakan'ın seslendirdiği "Vazgeçilmiyor"un bestekarı Elazığlı sanatçı Bünyamin Eroğlu 5 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.

Murat Göğebakan'ın seslendirdiği "Vazgeçilmiyor"un bestekarı Elazığlı sanatçı Bünyamin Eroğlu 5 aylık yaşam mücadelesini kaybetti. Eroğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Söz yazarı ve ses sanatçısı Elazığ Folklor Turizm Derneği Başkanı Bünyamin Eroğlu (64), 2 Mart'ta İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. İstanbul'dan Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edilen ve 5 aydır tedavisi süren Eroğlu, dün hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Eroğlu için bugün İzzet Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Vali Vekili Mehmet Fevzi Dönmez, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bazı siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eroğlu'nun naaşı, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Hankendi Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığında defnedildi.

1954 doğumlu olan sanatçı Bünyamin Eroğlu, 30'a yakın beste yapmış, bu bestelerden biri olan "Vazgeçilmiyor"u 4 yıl önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan seslendirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür-sanat Haberleri