Sevilla, Andre Silva Transferini Açıkladı

Sevilla, Andre Silva Transferini Açıkladı
Galatasaray'ın golcü adaylarından olan Andre Silva'nın kısa süre içerisinde La Liga temsilcisi Sevilla'ya transfer oldu. AC Milan'da bekleneni veremeyen ve daha fazla forma şansı bulması için kiralık olarak gönderilmesine karar verilen Andre Silva için transfer yarışında Sevilla gal.
Galatasaray'ın golcü adaylarından olan Andre Silva'nın kısa süre içerisinde La Liga temsilcisi Sevilla'ya transfer oldu.

AC Milan'da bekleneni veremeyen ve daha fazla forma şansı bulması için kiralık olarak gönderilmesine karar verilen Andre Silva için transfer yarışında Sevilla galip çıktı.

Galatasaray'ın da istediği Andre Silva konusunda Sevilla, AC Milan ile anlaşmaya varırken, transferin rakamları da belli oldu.

Sevilla, Andre Silva'yı 5 milyon euro kiralama bedeliyle kadrosuna katacak. İspanyol temsilcisi ile Milan arasındaki sözleşmede Silva'nın satın alma opsiyonu da 30 milyon euro olarak belirlendi. Sevilla ile sözleşme imzalamak için İspanya'ya giden Andre Silva'nın transferinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Portekizli oyuncu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak.

Andre Silva, geride kalan sezon AC Milan formasıyla 40 maçta 10 gole imza attı.



İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.