Silahlı Ve Maskeli 2 Kişi Oteli Basıp Kurşun Yağdırdı

Silahlı Ve Maskeli 2 Kişi Oteli Basıp Kurşun Yağdırdı
Fatih'te bir otelde maskeli iki kişinin düzenlediği silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı.

Fatih'te bir otelde maskeli iki kişinin düzenlediği silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan silahlı saldırı Haliç'teki bir otelde geçtiğimiz pazar günü meydana geldi.

OTELE GELİP KENDİNİ TEHDİT EDEN 3 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDIRDI

Mehmet B. kardeşi Veysi B.'nin nişanı için Batman'dan İstanbul'a geldi. Mehmet B. kardeşlerinin işlettiği otelde konaklıyordu. Diğer kardeşi Şeref B. iddiaya göre uyuşturucu satıcıları tarafından tehdit ediliyordu.

Olayın yaşandığı günde otele gelen 3 kişi, Şeref B.' yi tehdit etmeye devam etti. Bunun üzerine Şeref B. polisi aradı ve 3 kişi gözaltına alındı. Şeref B. olayla ilgili polis merkezine ifade vermeye gitti.

BİRKAÇ SAAT SONRA OTELE GELİP KURŞUN YAĞDIRDILAR

Bir kaç saat sonra otele gelen kar maskeli ve silahlı iki kişi, otelin danışmasında oturan Mehmet B.'ye kurşun yağdırdı. Yaralanan Mehmet B. hastanede tedaviye alındı. Saldırganlar yaya olarak hızla olay yerinden kaçtı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILIRKEN OLAY KAMERAYA YANSIDI

Otelde yaşanan silahlı saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde maskeli ve silahlı kişiler otele giriyor. İki saldırgan danışmada oturan Mehmet B.'ye ateş ediyor.

Kanlar içinde yere yığılan yaralının yardımına oteldekiler koşuyor. Saldırganlar ise ateş ederek hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Polis ekipleri otelde 5 kovan bulurken kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.