Sporting, Doumbia Transferi Için Beşiktaş'tan 10 Milyon Euro Istedi

Sporting, Doumbia Transferi Için Beşiktaş'tan 10 Milyon Euro Istedi
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet transferi için farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet transferi için farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Bir yandan Vagner Love ve Samuel Eto'o için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, diğer yandan da alternatif bir plan olarak Seydou Doumbia için nabız yoklamaya başladı.

Seydou Doumbia transferi için Sporting ile görüşmelerini sürdüren ve Fildişili oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini masanın üzerine koyan Beşiktaş'a Portekiz temsilcisinin cevabı, "Kiralama yok, 10 milyon euro bonservis bedeli" oldu.

Seydou Doumbia için kiralam opsiyonunu devre dışı bırakan ve sadece bonservisli bir satış olursa pazarlıklara başlama kararı alan Sporting, İspanya La Liga takımı Levante'den gelen teklifi de geri çevirdi.

Seydou Doumbia için Sporting'ten gelen cevap üzerine Vagner Love, Samuel Eto'o ve Demba Ba transferleri üzerine yoğunlaşan Beşiktaş, özellikle Vagner Love transferi için Alanyaspor ile görüşmelerini sıklaştırdı ve Alanyaspor'un talep ettiği 5 milyon euroluk bonservis bedelini Mustafa Pektemek ve bir miktar para opsiyonu ile çözmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.