Stoke City'den Ndiaye Iddialarına Yanıt

Stoke City'den Ndiaye Iddialarına Yanıt
Stoke City'nin Brentford ile oynadığı maçın kadrosunda yer almayan Badou Ndiaye ile ilgili bir açıklama geldi. Stoke City'den ayrılacağı konuşulan ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Badou Ndiaye'nin 'kadro dışı kaldı' iddialarına menajer Gary Rowett'in yardımcısı Mark Sale .
Stoke City'nin Brentford ile oynadığı maçın kadrosunda yer almayan Badou Ndiaye ile ilgili bir açıklama geldi.

Stoke City'den ayrılacağı konuşulan ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Badou Ndiaye'nin 'kadro dışı kaldı' iddialarına menajer Gary Rowett'in yardımcısı Mark Sale yanıt verdi.

Karşılaşmanın ardından Badou Ndiaye'nin durumu hakkında konuşan Mark Sale, yıldız oyuncunun sakatlığı nedeniyle forma giymediğini dile getirdi. Basın mensuplarına açıklama yapan Sale ''Badou Ndiaye geçen hafta süre almıştı. Bu maçtan önce hafif bir sakatlık geçirdi. Biz de değişikliğe gitmeye karar verdik. Sadece küçük bir değişiklik'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Badou Ndiaye'yi kiralamak için girişimlerini sürdürürken İngiltere'den bir takıma satılma ihtimali olmayan oyuncunun sarı-kırmızılı takıma yakın olduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımın kiralamak için görüşmelerini sürdürdüğü Ndiaye için geçtiğimiz gün menajeri William Davilla da kısa bir açıklama yapmıştı.

William Davilla yaptığı açıklamada ''Ndiaye için Galatasaray bir opsiyon. Ndiaye de Fatih Terim ile yeniden çalışmak istiyor ancpek şu an net bir şey yok'' ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.