Suçüstü Yakalanan Uyuşturucu Satıcısının Savunması Pes Dedirtti!

Suçüstü Yakalanan Uyuşturucu Satıcısının Savunması Pes Dedirtti!
Adana'da uyuşturucu sattığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve savunmasında saksafon sanatçısı olduğunu söyleyen zanlı "Müzisyenim, saksafon çalıyorum" dese de çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. GELEN İHBAR ÜZERİNE SUÇÜSTÜ YAPILDI Edinilen bilgiye .

Adana'da uyuşturucu sattığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve savunmasında saksafon sanatçısı olduğunu söyleyen zanlı "Müzisyenim, saksafon çalıyorum" dese de çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GELEN İHBAR ÜZERİNE SUÇÜSTÜ YAPILDI

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ali A. isimli bir şahsın merkez Yüreğir ilçesi, PTT Evleri Mahallesinde uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polisler, Ali A.'yı başka bir kişiye uyuşturucu hap satarken suçüstü yakaladı.

İFADESİNDE MÜZİSYEN OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Ali A.'nın üzerinde yapılan aramada 9 uyuşturucu hap bulundu. Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolüne çıkarılan Ali A. saksafon sanatçısı olduğunu uyuşturucu satmadığını ileri sürdü. Adliyeye sevk edilen zanlı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.