Süle: "beşiktaş'ın Leipzig'e Yaptıkları Bizim Için Uyarı"

Süle: "beşiktaş'ın Leipzig'e Yaptıkları Bizim Için Uyarı"
Bayern Münih'in stoperlerinden Niklas Süle, Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Süle, Beşiktaş'ın ciddi bir rakip olduğunu vurgularken; "Beşiktaş karşısında favori gösterilmemiz normal ancak Şampiyonlar Ligi çok üst düzey bir tur.
Bayern Münih'in stoperlerinden Niklas Süle, Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Süle, Beşiktaş'ın ciddi bir rakip olduğunu vurgularken; "Beşiktaş karşısında favori gösterilmemiz normal ancak Şampiyonlar Ligi çok üst düzey bir turnuva, kolay maç yok, kolay bir eleme turu yok. Leipzig'in yaşadıkları bizim için yeterli bir uyarı, Beşiktaş'a 2 maçı da kaybettiler. Bu Beşiktaş'ın kalitesi konusunda gerekli şeyi söylüyor" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'DA HER TAKIMLA AYNI SEVİYEDE OYNARIZ"

Alman oyuncu ayrıca, Avrupa'da tüm takımlarla savaşacak durumda olduklarını kaydederken, "Şu anda gelişimimizi tamamlamadık, geliştirmemiz gereken bölgeler var. Çok iyi çalışmalıyız. Ancak Avrupa'daki tüm takımlarla aynı seviyede oynayabiliriz" dedi.

Bayern Münih ile Beşiktaş, 20 Şubat tarihinde Münih'te, 14 Mart'ta ise İstanbul'da karşı karşıya gelecekler.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.