Suriye Ordusu Havaalanı Ve Üslerini Boşaltıyor

Suriye Ordusu Havaalanı Ve Üslerini Boşaltıyor
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Esad rejiminin başlıca havaalanları ve askeri üsleri ABD saldırısı tehlikesi nedeniyle boşalttığını aktardı. TRUMP TWITTER'DAN DUYURMUŞTU Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden yapılan açıklamaya göre Esad güçleri havalimanlar.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Esad rejiminin başlıca havaalanları ve askeri üsleri ABD saldırısı tehlikesi nedeniyle boşalttığını aktardı.

TRUMP TWITTER'DAN DUYURMUŞTU

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden yapılan açıklamaya göre Esad güçleri havalimanları ve askeri hava üslerini boşaltıyor. ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye yönelik saldırı yapılacağını son attığı tweetlerle duyurmuştu.

ABD MÜDAHALE SİNYALİ VERMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Esad Rejimi'nin Doğu Guta'nın Duma bölgesinde en az 40 sivilin ölümüyle sonuçlanan kimyasal saldırısı ardından ABD ve Fransa'dan Suriye'ye müdahale sinyali gelmişti. Özellikle ABD'nin müdahale sinyaline Rusya'dan karşılık verileceği yönünde tepki gelmişti.

ASKERİ ÜS VE HAVAALANLARI AÇIK HEDEF

Yaşananların ardından olası bir müdahalenin açık hedefi durumundaki Esad Rejimi'ne ait askeri üs ve havalanları boşaltılmaya başlandı.

ABD-Rusya Restleşmesine Başbakan'dan Tepki: Sokak Kabadayısı Gibi Kavga EdiyorlarABD-Rusya Restleşmesine Başbakan'dan Tepki: Sokak Kabadayısı Gibi Kavga Ediyorlar Trump'tan Suriye'ye Operasyon Mesajı, Rusya'ya Tehdit: Hazır Ol, Füzelerimiz GeliyorTrump'tan Suriye'ye Operasyon Mesajı, Rusya'ya Tehdit: Hazır Ol, Füzelerimiz Geliyor "Füzeler Geliyor" Diyen Trump'a Rusya'dan Yanıt: Füzeler Teröristleri Hedef Almalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.