Survivor'da Elenen Yarışmacı Belli Oldu

Survivor'da Elenen Yarışmacı Belli Oldu
Survivor'da gönüllüler takımında elenen yarışmacı Aylin oldu.

Survivor 2016'nın ikinci haftasında adaya kimin veda edeceği belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında ilk olarak takım içerisinde yapılan oylamada 10 kişiden 8’inin oyunu alan Semih ilk aday oldu. Daha sonra kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Kerimoğlu Efecan’ın adındı söyleyerek ikinci adayı belirledi.

Dün akşam ise SMS’te halktan en fazla oyu alan Semih’in adaylığı otomatik olarak düştü ve elenmek üzere Serkay’ın adını söyledi. En fazla oyu alan ikinci isim olan Damla’da ise Aylin’in ismini söyledi. Buna göre elenmek üzere adı yazılan Efecan, Serkay ve Aylin üçlüsü arasında haklatan en az oyu alan Aylin Survivor’ın ikinci haftasında adaya veda eden isim oldu.

Survivor SMS Listesi
9- İbrahim
8- Gizem Memiç
7- Aylin
6- Zafer
5- Nihal
4- Efecan
3- Serkay
2- Damla
1- Semih

 

Acun Ilıcalı yarışmacıya fena kızdı

Survivor 2016 sezonunda takım arkadaşlarıyla problemler yaşayan Semih Öztürk bu kez Acun Ilıcalı'nın tepkisini çekti. Gönüllüler takımı içerisinde yer almasına rağmen ıssız adadaki mücadelesini yalnız başına sürdüren ve her fırsatta iddiasını ortaya koyan Semih Öztürk, ada konseyinde de takım arkadaşlarıyla uğraşmadan duramadı.

Duruma Survivor'ın hem yapımcısı hem de sunucusu Acun Ilıcalı müdahale etti. Daha önce takım arkadaşı Serkay'a "Serkaç" ismini taktığı için tepki çeken Semih Öztürk, oylamada takım arkadaşı Efecan'ın ismini Efecik olarak yazdı. Eleme oylaması bittikten sonra sayım yapan Acun Ilıcalı, 'Efecik' yazan kağıtla karşılaşınca şaşırdı ve bunu kimin yazdığını sordu. Semih Öztürk'ün elini kaldırması üzerine kızdı ve bir daha arkadaşlarının ismini böyle yazmamasını söyledi.

 

Survivor Semih Öztürk kimdir?

Semih Öztürk, aslen Bursalıdır. İstanbul'da yaşayan Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurtdışında Güney Fransa'da devam etti. Semih Öztürk, Paul Valery Üniversitesinde tiyatro okudu.26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor.

Yeteneğini kendi ifadesi ile 'konuşmak' olarak tanımlayan Semih Öztürk, Survivor adasında bu yönünü konuşturunca dışlandı.Semih Öztürk Ütopya yarışmasından bir taraftar kitlesi edinmiş durumda ve buna güveniyorYine o yarışmadan sevgilisi olan Kurretülayn Matur da Semih Öztürk için oy verme çağrısı yaparak elenmemesi için kampanya yürütüyorSemih Öztürk Survivor adasından önce Tv8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.