Suudi Arabistan, Tarihinde İlk Kez Spor Müsabakalarını Takip Etmek İsteyen Yabancılara Vize Verecek

Suudi Arabistan, Tarihinde İlk Kez Spor Müsabakalarını Takip Etmek İsteyen Yabancılara Vize Verecek
Suudi Arabistan, dünyanın her yerinden binlerce spor tutkununun ülkeye gelmelerinin önünü açacak elektronik vize vermek için çalışıyor. FORMULA'YI İZLEMEK İÇİN ÜLKEYE GİREBİLECEKLER Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın haberine göre,Suudi Arabistan, başkent Riyad'ın t.

Suudi Arabistan, dünyanın her yerinden binlerce spor tutkununun ülkeye gelmelerinin önünü açacak elektronik vize vermek için çalışıyor.

FORMULA'YI İZLEMEK İÇİN ÜLKEYE GİREBİLECEKLER

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın haberine göre,Suudi Arabistan, başkent Riyad'ın tarihi bölgelerinden Ed-Diriyye'de düzenlenecek elektrikli araç yarışması Formula-E'nin SAUDIA Ad Diriyah E-Prix serisine katılmak isteyen yabancılara "Şarik" platformundan satın alınacak bilet ile irtibatlı olarak elektronik vize verecek.

Spor Genel Heyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulaziz bin Turki el-Faysal, konuya ilişkin açıklamasında, herhangi bir engellemeyle karşılaşmadan bu zevkli yarışı dünyanın her yerinden izlemeye gelenlerin olacağını ve tüm bunların, Şarik platformunda herkese açık olduğunu belirtti.

40 BİN KİŞİ TAKİP EDECEK

Orta Doğu'da düzenlenecek ilk Formula-E müsabakası olan 14-16 Aralık'taki etkinliklerin, 40 binden fazla spor tutkununa ev sahipliği yapması bekleniyor. Ad Diriyah E-Prix yarışma sırasında eğlence ve kültürel aktivitelere de yer verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.