Tahran Zirvesi'nde Erdoğan, Ruhani Ve Putin Ayrı Ayrı Görüştü

Tahran Zirvesi'nde Erdoğan, Ruhani Ve Putin Ayrı Ayrı Görüştü
Türkiye Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin "Suriye" meselesi için yapılacak Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi öncesi ikili görüşmesi bitti.

Türkiye Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin "Suriye" meselesi için yapılacak Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi öncesi ikili görüşmesi bitti. Erdoğan,Rusya Devlet Başkanı Putin'le de ayrı bir toplantı gerçekleştirdi.

ERDOĞAN, TÜRKİYE-RUSYA- İRAN ÜÇLÜ ZİRVESİ'NE KATILACAK

Erdoğan, İran Liderler Konferans Salonu'nda Ruhani'nin ev sahipliğindeki Suriye meselesi için yapılacak Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'ne iştirak edecek.

ERDOĞAN VE RUHANİ ARASINDAKİ GÖRÜŞME

Zirve öncesi Başkan Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin ikili görüşmesi bitti. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Başkan Erdoğan'a İran seyahatinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da bulunduğu heyet eşlik ediyor. İkili arasındaki görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

ERDOĞAN PUTİN GÖRÜŞMESİ

Başkan Erdoğan, İran lideri Ruhani ile görüştükten sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmeye başladı. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.