Talisca, Beşiktaş Ile Imzaya Neden Yanaşmadı?

Talisca, Beşiktaş Ile Imzaya Neden Yanaşmadı?
SPORX ÖZEL - Beşiktaş yönetiminin Benfica'dan 21 milyon euro satış opsiyonuyla kiraladığı Brezilyalı yıldız Talisca'ya mayıs ayında imza attırmak için teklif yaptığı ancak yıldız futbolcunun bu teklifi geri çevirdiği iddia edildi. Beşiktaş'ta sergilediği futbolla Avrupa'da .
SPORX ÖZEL - Beşiktaş yönetiminin Benfica'dan 21 milyon euro satış opsiyonuyla kiraladığı Brezilyalı yıldız Talisca'ya mayıs ayında imza attırmak için teklif yaptığı ancak yıldız futbolcunun bu teklifi geri çevirdiği iddia edildi.

Beşiktaş'ta sergilediği futbolla Avrupa'da önemli kulüplerin gözdesi haline gelen ve satın alma opsiyonu elinde bulunan Talisca için siyah-beyazlıların o dönem kulübü Benfica ile anlaşma yapmasına karşılık Brezilyalı futbolcuyla herhangi bir anlaşma yapmaması kulübün büyük bir fırsatı tepmesine neden oldu.

Zamanında Talisca'ya imza attırmayarak ciddi bir ihmal yapan ve bu nedenle satın alma opsiyonunu kullanamayan siyah-beyazlıların sezon bitimine yakın yıldız futbolcuya yaptığı imza teklifinden ise olumsuz cevap aldığı belirtildi.

Brezilyalı futbolcu ve menajerinin siyah-beyazlılara olumsuz cevap vermesinin başlıca nedeni olarak futbolcunun içerde biriken ödemelerini ve bu konuda verilen sözlerin tutulmamasını gösterdiği iddia edildi.

Bu sezon 4 maaşını alamayan Talisca'nın geçen sezonki şampiyonluk priminin de h,l, ödenmediği bundan dolayı da kulübe kırgın olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.