Talisca Için Portekiz'de Dev Transfer Zirvesi!

Talisca Için Portekiz'de Dev Transfer Zirvesi!
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'yı isteyen Çin ekibi Changchun Yatai, girişimlerini hızlandırdı. Portekiz basınında yer alan son haberlere göre Çin ekibi, yöneticiler bazında Lizbon'a geldi ve Benfica Başkanı Luís Filipe Vieira ile yaptığı görüşmede ciddi .
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'yı isteyen Çin ekibi Changchun Yatai, girişimlerini hızlandırdı.

Portekiz basınında yer alan son haberlere göre Çin ekibi, yöneticiler bazında Lizbon'a geldi ve Benfica Başkanı Luís Filipe Vieira ile yaptığı görüşmede ciddi bir teklif sundu.

Changchun Yatai, bonuslarla birlikte 30 milyon euroyu bulan bir rakamı Benfica'ya önerdi ve Benfica başkanı, oyuncu ve menajerleriyle görüşmek ve ikna etmek için süre istedi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin ardından son kararın verileceği ve Benfica'nın Çin'den gelen tekliften memnun olduğu kaydedildi.



BEŞİKTAŞ BIRAKMAK İSTEMİYOR

Beşiktaş'ın Benfica ile yaptığı anlaşmaya göre, 25 milyon euro ve üstü bir teklif gelmesi durumunda Portekiz ekibinin satış yetkisi bulunuyor. Ayrıca satışın gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş 2 sezon için ödediği 5 milyon euroluk kiralama bedelini de geri alacak.

Portekiz basınında Brezilyalı yıldız Talisca'nın da Çin'e gitmek istemediği kaydedilirken, yüksek rakamlı tekliflerin Talisca'nın aklını çelebileceği vurgulanıyor. Talisca, Çin'den teklif geldiği iddialarının üzerine, "Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Henüz 23 yaşındayım ve Avrupa'da kalıp, iyi bir kariyer yapmak istiyorum. Bu yaşta Çin'de ne işim var. Benim hedefim Beşiktaş'ta sezon sonu yeniden şampiyonluk yaşamak ve burada kalmak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde onayıp, Avrupa'nın daha büyük kulüplerine gitmek. Çin'de oynamak gibi bir planım ve düşüncem yok." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.