Tbmm Başkanı Yıldırım Ve Bakan Albayrak, Helikopter Kazasıyla İlgili Taziye Mesajı Yayınladı

Tbmm Başkanı Yıldırım Ve Bakan Albayrak, Helikopter Kazasıyla İlgili Taziye Mesajı Yayınladı
İstanbul'da yaşanan helikopter kazasıyla ilgili TBMM Başkanı Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun taziye mesajı yayımladı. "AZİZ MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM" İstanbul'da yaşana.

İstanbul'da yaşanan helikopter kazasıyla ilgili TBMM Başkanı Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun taziye mesajı yayımladı.

"AZİZ MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

İstanbul'da yaşanan helikopter kazasıyla ilgili mesaj yayınlayan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Çekmeköy'de düşen helikopterde 4 askerin şehit olması nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, "İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterimizin düşmesi neticesinde 4 askerimizin şehit olduğu haberini almaktan büyük üzüntü duydum. Ordumuzun gözbebeği kahraman evlatlarımıza Allah'tan rahmet, silahlı kuvvetlerimizin kıymetli mensuplarına ve kahramanlarımızın kederli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN ALBAYRAK'TAN TAZİYE MESAJI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da kazayla ilgili bir taziye mesajı yayımladı. Albayrak, "Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

"GÖSTERDİKLERİ KAHRAMANLIĞI UNUTMAYACAĞIZ"

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 askerle ilgili, "Başta aileleri olmak üzere milletimizin başı sağ olsun" açıklamasını yaptı.

Altun, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu, " İstanbul Çekmeköy'de içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.