Temel Karamollaoğlu'ndan Çok Sert Tepki: Müşahitlerimiz Katledilmiştir

Temel Karamollaoğlu'ndan Çok Sert Tepki: Müşahitlerimiz Katledilmiştir
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Malatya'da sandık başında çıkan ve 2 müşahidin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. Karamollaoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2 müşahidin açık oy kullandırılmak istenmesine iti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Malatya'da sandık başında çıkan ve 2 müşahidin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Karamollaoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2 müşahidin açık oy kullandırılmak istenmesine itiraz ettiği için öldürüldüğünü iddia etti.

İŞTE TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NUN PAYLAŞIMLARI:

"Malatya Pütürge'de AK Parti adayının yeğeninin saldırısı sonucu biri sandık görevlisi diğeri müşahit iki partilimiz vefat etmiştir. Yaşanan olay basit bir husumet değil, sandık başında açık oy kullandırılmak istenmiş ve bu duruma itiraz eden müşahitlerimiz katledilmiştir. Alacağınız birkaç fazla oy yerin dibine batsın."

Malatya'da, Sandık Başında Kavga: 2 Sandık Müşahidi Can VerdiMalatya'da, Sandık Başında Kavga: 2 Sandık Müşahidi Can Verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.