Terim Deplasman Fobisine Çözüm Arıyor!

Terim Deplasman Fobisine Çözüm Arıyor!
İlk yarının sonuna kadar Akhisarspor, Antalyalyaspor, Yeni Malatyaspor, Kayserispor, Beşiktaş ve Başakşehir deplasmanlarına çıkacak olan Galatasaray'ın dış sahada istediği futbolu sergileyememe sorunu sürüyor. Geçen sezon bu 6 dış saha maçında sadece 2 galibiyet, 1 beraberlik el.
İlk yarının sonuna kadar Akhisarspor, Antalyalyaspor, Yeni Malatyaspor, Kayserispor, Beşiktaş ve Başakşehir deplasmanlarına çıkacak olan Galatasaray'ın dış sahada istediği futbolu sergileyememe sorunu sürüyor.

Geçen sezon bu 6 dış saha maçında sadece 2 galibiyet, 1 beraberlik elde edebilen sarı-kırmızılı takım bu kez puan kaybını minimuma indirmek istiyor.

ZİRVENİN EN KÖTÜ DEPLASMAN PERFORMANSI

ŞAMPIYONLUK yarışındaki 4 takımın son iki sezonki deplasman karnesi incelendiğinde en kötü performansı Galatasaray'ın gösterdiği ortaya çıkıyor.

Fenerbahçe'nin dış sahada 10 galibiyet-5 beraberlikle topladığı 35 puanla zirvede olduğu periyotta Medipol Başakşehir 33 puan alırken, Beşiktaş 30 puan topladı. Galatasaray ise 29 puanda kaldı.

Son 19 deplasmanda 8 yenilgi gören sarı-kırmızılılar zirvede kalmasını Türk Telekom Stadı'ndaki galibiyet serisine borçlu.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.