Tff, Galatasaray'a Adres Gösterdi: "mhk'ye Gidin!"

Tff, Galatasaray'a Adres Gösterdi: "mhk'ye Gidin!"
Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında hakem hatalarından dolayı tepkilerini ortaya koyarken, pazartesi günü sürpriz bir şekilde Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik'i ziyaret etti. Başkan Mustafa Cengiz, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve 2.
Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında hakem hatalarından dolayı tepkilerini ortaya koyarken, pazartesi günü sürpriz bir şekilde Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik'i ziyaret etti.

Başkan Mustafa Cengiz, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve 2. başkan Abdurrahim Albayrak, Çelik ile birlikte MHK Yönetimi'nde bulunan Mustafa Çulcu ve Muhittin Boşat ile görüştü. Beylerbeyi'ndeki TFF binasındaki buluşmada sarı-kırmızılıların VAR diyaloglarının kamuoyuna açılmasını istediği öğrenildi.

Galatasaray cephesinin bir anda aldığı ziyaret kararının perde arkası ise şöyleydi:

Milliyet'te yer alan habere göre; TFF Başkanı Hüsnü Güreli'yi arayan başkan Mustafa Cengiz, hakem konusunda sitemlerini dile getirdi. Ancak Güreli, bu konuda adresin kendileri olmadığını söyleyerek, "MHK bağımsız bir kurul, onlarla konuşun ve çözümü orada arayın" diyerek MHK Başkanı Sabri Çelik'i adres gösterdi.

MHK'ya yaptığı ziyaretin ardından kısa bir açıklamada bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Hem genel hem de hayırlı olsun ziyareti yaptık, konuştuk" dedi.

'Şaka yapmıyoruz'

Cengiz'in bu konuyla ilgili TRT Spor'a yaptığı açıklama ise şöyle:

"Ali Palabıyık'ın kişiliği ile bir problemimiz yok. Genç hakemlerin desteklenmesini istiyoruz. Biz onlara her zaman hakem şansı diliyoruz ama şunu istiyoruz, gördüklerini çalsınlar ve tereddüte düştüklerinde VAR'a gitmekten çekinmesinler. Konuşup konuşup karar vermesinler. Biz burada şaka yapmıyoruz, milyonlarca lira para harcıyoruz, insanların televizyon başında strese girmesini istemiyoruz. Bir cürüm işlemiştir ve cezaya tabidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.