THY Pilotu: ''Ufo Diye Tahmin Ediyoruz'' Dedi

THY Pilotu: ''Ufo Diye Tahmin Ediyoruz'' Dedi
Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağın pilotu kuleye alışılmadık bir bilgi verdi.Pilot,Atatürk Havalimanı'na iniş için alçaldığı sırada tanımlayamadığı bir cisim görünce durumu kuleye bildirerek...

Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağın pilotu kuleye alışılmadık bir bilgi verdi.Pilot,Atatürk Havalimanı'na iniş için alçaldığı sırada tanımlayamadığı bir cisim görünce durumu kuleye bildirerek "Üzerimizden tanımlanamayan bir cisim geçti. Muhtemel UFO diye tahmin ediyoruz" dedi.

Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferini yapan TK2525 sefer sayılı tarifeli uçağının kaptan pilotu, dün gece saatlerinde Atatürk Havalimanı'na iniş için alçaldığı sırada havada belirlenemeyen bir cisim gördü. Bunun üzerine uçağın pilotu hava trafik kontrolörleriyle irtibata geçerek tanımlayamadığı cismi rapor etti.

"UFO DİYE TAHMİN EDİYORUZ"

Kule görevlileri pilot arasında geçen konuşmalar telsiz konuşmalarına yansıdı. Karşılaştıkları durumu kule görevlilerine aktaran pilot, "Üzerimizden 2 bin veya 3 bin Feet'ten tanımlanamayan bir cisim geçti ve birden bire kayboldu. Muhtemel UFO diye tahmin ediyoruz. Her iki pilot birden gördük" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.