THY Uçağı Bomba Paniğiyle 3 Saat Gecikmeli Havalandı

THY Uçağı Bomba Paniğiyle 3 Saat Gecikmeli Havalandı
Bu sabah saat 05.20'de Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan uçakta bulunan ve bomba var patlatırım diyen yolcu herkesi panikletti.

Bu sabah saat 05.20'de Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan uçakta bulunan ve bomba var patlatırım diyen yolcu herkesi panikletti.Durum üzerine uçak içinde arama yapıldı ancak bomba izine rastlanmadı.05.20'de kalkacak olan uçak 3 saat gecikmeli olarak 08.20'de havalandı.

Olaya ilişkin alınan bilgilere göre,TK 2602 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağında iki yolcu arasında birdenbire tartışma çıktı.Taraflardan birinin "Uçakta bomba var. Patlatırım" dediğini duyan kabin memuru durumu hemen pilota iletti.Kaptan polisin uçağa polis çağırmasıyla beraber yolcular terminale alınıp uçak içinde arama yapıldı.

Ekiplerin yaptığı aramada herhangi bir bomba izine rastlanmadı.Tartışan iki şahıs ise ifadelerinin alınması için gözaltına alınıp Atatürk Havalimanı Polis Merkezine götürüldü.İkiliye gazetecilerin yönelttiği "Neden kavga ettiniz? sorusuna şahıslardan biri "Ne için kavga edeceğiz ki, yalan hepsi" şeklinde cevap verdi.

Diyarbakır uçağı 143 yolcusu ile 3 saat gecikmeyle 08.20'de havalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.