Tolga Ciğerci Tedavi Için Almanya'da!

Tolga Ciğerci Tedavi Için Almanya'da!
Galatasaray'la sözleşmesini feshettikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Tolga Ciğerci'nin imza sonrası tedavi için Almanya'ya gittiği öğrenildi. Bayern Münih'in doktorundan 21 günlük randevu aldığı belirtilen yıldız oyuncunun tedavisinin bir haftalık bölümünün tamamlandığ
Galatasaray'la sözleşmesini feshettikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Tolga Ciğerci'nin imza sonrası tedavi için Almanya'ya gittiği öğrenildi.

Bayern Münih'in doktorundan 21 günlük randevu aldığı belirtilen yıldız oyuncunun tedavisinin bir haftalık bölümünün tamamlandığı, ekim ayının başında İstanbul'da olacağı ifade edildi.

Sarı-lacivertliler, Tolga'ya imza attırırken sözleşmesine aynı sakatlığın tekrarlanması halinde anlaşmanın tek taraflı fesih olabileceği şartını koymuştu.

'F.BAHÇE'DEN KORKMAYA GEREK YOK'

Belçika basını Fenerbahçe'nin UEFA'ya verdiği 23 kişilik listeyi değerlendirirken, "Anderlecht'in Fenerbahçe'nin büyük isimlerinden korkmasına gerek yok" yorumunu yaptı.

Soldado, Dirar, Kameni, Mehmet Ekici ve Tolga Ciğerci gibi isimlerin kadroda olmadığı hatırlatılan haberde, "Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava'nın bulunduğu grupta favori ekip Fenerbahçe ama grup aşamasına bildirilen kadro sürpriz. Korkmaya gerek yok" ifadeleri kullanıldı.

FABİAN ŞOV YAPTI

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdiği Meksikalı 10 numara Fabian önceki gün E.Frankfurt formasıyla 2 gol attı.

Oyuncu takımının 5-0 kazandığı Ederbergland ile yapılan özel karşılaşmada 2 golle farka katkı verdi. Sarı-lacivertli taraftarlar oyuncunun transferine tepki gösterirken yönetim, futbolcunun omurlarındaki sakatlığı ve bel fıtığını mazeret göstererek transferden vazgeçmişti.

Bu geri adımda, Bursaspor'un "Bize 500 bin Euro'ya önerildi ama sakat olduğu için almadık" sözleri de etkili olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.