Trabzon'a "dur" Diyen Beto: "1 Puan Almak Güzel"

Trabzon'a "dur" Diyen Beto: "1 Puan Almak Güzel"
Göztepe'de Trabzonspor karşısında yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızı olan ve 0-0'lık beraberliği getiren isimlerin başında gelen Beto, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. 1 puanı takım olarak aldıklarını kaydeden Portekizli kaleci, "Kaç tane kurtarış yaptı
Göztepe'de Trabzonspor karşısında yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızı olan ve 0-0'lık beraberliği getiren isimlerin başında gelen Beto, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
1 puanı takım olarak aldıklarını kaydeden Portekizli kaleci, "Kaç tane kurtarış yaptığımı bilmiyorum, belki 10 tanedir. Çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Trabzonspor, Türkiye'nin önde gelen takımlarından birisi ve hiç kolay bir takım değil. Göztepe kimliğimizle kendi oyunumuzu oynamak için sahadaydık ama Trabzonspor, beklediğimizden daha fazla baskılı oynadı. Buradan 1 puan almak çok güzel. Trabzonspor'un baskısı karşısında sadece ben değil, tüm arkadaşlarım iyi dayandı. Hepsine teşekkür ediyorum."

Yaptığı kurtarışlar için konuşan Beto, "Tüm kurtarışlarım zordu. Ama bir tanesi vardı, yere sekip gelmişti. Onu kurtarmak çok zordu. Çok iyi bir oyun ortaya koyamamış olabiliriz ama iyi mücadele ettik ve 1 puanı aldık. Önemli olan da buydu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.