Trabzonspor Aradığı Stoperi Napoli'de Buldu Ancak...

Trabzonspor Aradığı Stoperi Napoli'de Buldu Ancak...
Trabzonspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Trabzonspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bordo-mavililer gözünü İtalya ekibi Napoli'ye çevirmiş durumda.

Marsilya'dan Doria konusunda kiralama formülünün devreye sokan Karadeniz ekibinin fazla forma şansı bulamayan Vlad Chiriches için de hamle yaptığı biliniyor. Bu konuda an be an sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Chiriches için önce İtalya kulübünden görüşme izni alındı ve 28 yaşındaki Rumen savunmacı ile masaya oturuldu.

Tecrübeli futbolcu ve menajeri ile gerçekleştirilen uzun görüşmeler sonucu taraflar el sıkıştı. Ardından da Napoli'ye hem kiralama hem satın alma teklifi yapıldı. İtalyan ekibi ile de anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor. Ancak teknik direktör Rıza Çalımbay'ın bu transfere henüz onay vermediği belirtiliyor.

AYAKLARINA ÇOK HAKİM

Rumen futbolcuya ilk etapta soğuk bakan 54 yaşındaki çalıştırıcıyı yönetimin ikna etmek üzere olduğu belirtiliyor. Bu sezon Napoli'de 6 maçta forma giyen 28 yaşındaki stoper, Çalımbay'ın yeşil ışık yakması ile resmi imzayı atacak. Bükreş, Tottenham gibi üst düzey takımlarda da top koşturmuş olan Chiriches, hem stoper hem de bek olarak oynayabiliyor. Napoli, ondan daha çok stoper olarak katkı alıyor. Oyun görüşü iyi, ayaklarına hakim bir isim



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.