Trabzonspor Morteza'nın Peşini Bırakmıyor

Trabzonspor Morteza'nın Peşini Bırakmıyor
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarında sona geldiklerini söylese de İranlı oyuncu Morteza Pouraliganji konusunda kapıyı aralık bıraktı. 26 yaşındaki stoperle temasların sürdüğünü doğrulayan Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Bildiğimiz ve uzun zaman.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarında sona geldiklerini söylese de İranlı oyuncu Morteza Pouraliganji konusunda kapıyı aralık bıraktı.

26 yaşındaki stoperle temasların sürdüğünü doğrulayan Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Bildiğimiz ve uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncu" ifadelerini kullandı. Hem stoper olarak oynayabilmesi hem de orta sahada Okay'ın ayrılığı ile boşalan defansif orta saha mevkiinde de görev yapabilmesi nedeniyle Morteza'nın transferine önem veriliyor. Oyuncuya Vahid Amiri'ye ödenen yıllık 750 bin Euro'luk teklifin aynısının yapıldığı ve bu rakamın üstüne çıkılmayacağının altının çizildiği ifade edildi. Ancak Morteza, bordo-mavili takımda başarılı olması halinde kendisine artı bonus sözü verildi.

AYUK İLE GÖRÜŞMELER SONLANDI

Trabzonspor, Kamerunlu orta saha oyuncusu Eric Ayuk'la görüşmeleri sonlandırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bonservisindeki pürüzler nedeniyle görüşmeleri şimdilik sonlandırılmış ve oyuncu Trabzon'dan ayrılmıştır" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.