Trabzonspor Şikayetçi Oluyor; "raporda Neden Yok?"

Trabzonspor Şikayetçi Oluyor; "raporda Neden Yok?"
F.Bahçe ile Trabzonspor arasında büyük heyecana sahne olan ve bordo- mavililerin son saniyede yediği golle 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ardından Volkan Demirel'in yaptığı açıklamalar olay yaratmıştı.
F.Bahçe ile Trabzonspor arasında büyük heyecana sahne olan ve bordo- mavililerin son saniyede yediği golle 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ardından Volkan Demirel'in yaptığı açıklamalar olay yaratmıştı.

F.Bahçeli kalecinin, Trabzonspor'un kondisyoneri Gökhan Kandemir'i kastederek, "Kimse bize dil uzatamaz. Trabzonspor'un analizcisi midir, nedir, bana içeride bir şeyler söyledi. Gelsin hemen benden özür dilesin ya da ben otobüsten aldırır, özür diletirim" şeklinde konuşması konuk takımın tepkisini çekmişti.

TRABZON FEDERASYONA GİDİYOR

Maçta oynamamasına rağmen yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, kırmızı kart gördüğü halde ekrana çıkan Sadık gibi kural ihlali yaptı. Ancak Sadık'ın ihlalini maç tutanağına yazan karşılaşmanın temsilcisi Hakan Yapan, Volkan'ın kuralları ihlal ederek yayıncı kuruluşa çıkmasını ise Trabzonspor'un şikâyetine rağmen raporuna yazmadı. Bunun üzerine Trabzonspor medya birimi, konu hakkında gerekli şikâyetlerini TFF'ye taşıma kararı aldı. Bordo-mavililer, olayı yazmayan maçın temsilcisi Yapan'la ilgili 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla şikâyetçi olmaya hazırlanıyor.

8 MAÇ CEZA ALMA İHTİMALİ VAR

Kurallara göre, maçta kazanan takımın üç oyuncusu, beraberlik halinde ise iki oyuncu yayıncı kuruluşa konuşma hakkına sahip. Ancak bu oyuncuların konuşabilmesi için maçta oynamış olması gerekiyor. Yine talimatlara göre, bu kuralları ihlal edenlerin 8 maça kadar ceza alma ihtimali var. Volkan Demirel'in yayıncı kuruluşa maç sonunda verilen iki kişilik konuşan listesinde isminin olmadığı öğrenildi. Listede Jailson ve Dirar'ın adlarının bulunduğu, Jailson'un konuşmasının ardından ise Volkan Demirel'in iki Fenerbahçeli yönetici (Metin Sipahioğlu ve Kemal Danabaş oldukları iddia ediliyor) ile canlı yayın yapılan alana gelerek oradakileri dışarı çıkarttıktan sonra açıklama yaptığı iddia edildi.

BAŞKAN SAHİP ÇIKTI

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı sonrası Volkan Demirel soyunma odasına damga vurdu. Tecrübeli file bekçisi, kendisine soyunma odası koridoruna girer girmez "Küme düşeceksiniz Volkan, küme düşeceksiniz" şeklinde bağıran Trabzonspor kondisyoneri Gökhan Kandemir ile ikili tartışmaya girdi. Volkan ile Kandemir arasındaki olay araya girilmesi sonucu önlendi. Hırsını alamayan Volkan ise soyunma odasında sinirden ağladı. Demirel'i takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Volkan'ın Başkan Ali Koç tarafından uyarıldığı ve yaptığının yanlış olduğu iddiaları kulüp tarafından yalanlandı. Başkan Vekili Semih Özsoy da "Volkan'ın söyledikleri bizim için esastır" diyerek takım kaptanına sahip çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.