Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme Büyüledi

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme Büyüledi
SPORX ÖZEL: Trabzonspor'un Hapoel Beer Sheva'dan transfer ettiği Nijeryalı Anthony Nwakaeme, bordo-mavili forma altında çıktığı ilk maçta Galatasaray karşısında adeta şov yaptı.
SPORX ÖZEL: Trabzonspor'un Hapoel Beer Sheva'dan transfer ettiği Nijeryalı Anthony Nwakaeme, bordo-mavili forma altında çıktığı ilk maçta Galatasaray karşısında adeta şov yaptı. Galatasaray karşısında 2 gol atan ve 1 de asist yapan Nijeryalı futbolcu, tribünleri dolduran Trabzonspor taraftarını da mest etti ve bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

ÇİN'DEN GELEN TEKLİFİ REDDETTİ

Transfer son günlerinde Trabzonspor'a imza atmak için her türlü fedakarlığı yapan Anthony Nwakaeme'nın transferinin altında yatan detaylar da ortaya çıktı.

İsrail Ligi temsilcisi Hapoel Beer Sheva'yı iki yıl üst üste şampiyon yaptıktan sonra Çin'den 3.5 milyon euroluk bonservis bedeli ve yıllık da 2.5 milyon euroluk teklif alan Nwakaeme için flaş bir karar veren Hapoel Beer-Sheva'nın kadın başkanı Alona Barkat, "Transfere izin vermiyorum, bu sezon da bizi şampiyon öyle git" dedi.

Barkat ile yaptığı görüşmede zaten Çin'e gitmek istemediğini ifade eden Nwakaeme, "Çin'e transfer olmak için yaşım çok genç, bir sezon daha kalıp daha sonra hedeflerimi gerçekleştirebileceğim bir kulübe transfer olacağım" dedi.

SÖZLEŞME İÇİN BAŞKANI İKNA ETTİ

Aradan geçen bir yılın ardından Nwakaeme için yepyeni bir pencere açıldı. Trabzonspor ile görüşmelere başlayan Nijeryalı futbolcu, bordo-mavili kulübün kendisi için teklif ettiği 1.1 milyon euroluk bonservis bedeli üzerinden Hapoel Beer Sheva başkanı Barkat'ı ikna etti ancak bu kez de ödeme planında anlaşmazlık çıktı.

PEŞİNAT KRİZİNİ ORTADAN KALDIRDI

Trabzonspor ile Hapoel Beer Sheva arasında yaşanan ödeme krizini ortadan kaldırmak için bizzat devreye giren ve Trabzon'a gelerek ödeme planı üzerinde bordo-mavili yöneticiler ile görüşen Nwakaeme, kısa bir süre sonra İsrail'e dönerek başkan Barkat'ı "peşinat ödenmemesi" konusunda ikna etti ve kendisini bordo-mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

bordo-mavili forma altında çıktığı ilk maçta Galatasaray karşısında adeta şov yaptı. Galatasaray karşısında 2 gol atan ve 1 de asist yapan Nijeryalı futbolcu, tribünleri dolduran Trabzonspor taraftarını da mest etti ve bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.