Trabzonspor'da Gündem Transfer! Gelecek Sezon...

Trabzonspor'da Gündem Transfer! Gelecek Sezon...
Trabzonspor, başarılı giden sezonu en iyi şekilde bitirip, kadrosunu da geliştirmek istiyor.
Trabzonspor, başarılı giden sezonu en iyi şekilde bitirip, kadrosunu da geliştirmek istiyor. Mevcut kadroda özellikle kemikleşen bir ilk 11 kuran Ünal Karaman, gelecek sezon Avrupa kupalarında da yer alacak etkili bir takım düşünüyor.

Ancak ekonomik durumları da göz önünde tutan bordo-mavililer, fazla açılmadan bu sezonki gibi nokta atışı isimlerle dönemi kapatmayı amaçlıyor. Özellikle yıldızlaşan genç oyuncular; Yusuf Yazıcı, Abülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Cem Murat gibi isimler kadroda tutulacak.
Ayrıca sözleşmesi sona eren ve ayrılmak isteyen Hugo Rodallega'nın da yeri doldurulacak. Kiralık oynayan Ekuban'ın bonservisini alma konusunda epey yol alan Karadeniz ekibi, Nwakaeme'nin yanına da takviye isimlerin olması planlanacak.

Bununla beraber bu sezon yedek kulübesinde yaşanan sıkıntıların da giderilmesi için kadro alternatifi sağlanıp, gelecek sezon 3 kulvarda yarışacak takım rahatlatılacak. Bu konuda da scout ekibi çalışmalarını yaparken, sezon başındaki gibi titizlikle oyuncular seçilecek. Kadrodan ayrılmak isteyen oyunculara da kolaylık sağlanıp, maaş skalası da yine dengede tutulacak.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.