Trabzonspor'dan Galatasaray Maçı Öncesi Galibiyet Yemini

Trabzonspor'dan Galatasaray Maçı Öncesi Galibiyet Yemini
Trabzonspor, sezonun ilk büyük maçına cumartesi günü çıkacak.
Trabzonspor, sezonun ilk büyük maçına cumartesi günü çıkacak. Teknik direktör Ünal Karaman, camia ve taraftarın da beklentisi doğrultusunda 3 puan dışında bir şey düşünmüyor.

Başarılı hoca, bu anlayışı takıma da aşılıyor. Antrenmanlarda sürekli galibiyet mesajları veren Karaman'ın oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, "Kendi oyunumuzu oynayacağız. Maça önde presle ve baskılı başlayacağız. Taraftar faktörü zaten bizim lehimize. Evet güçlü bir rakiple karşılaşacağız fakat onlar da bize önlem alacaktır" dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın en kilit bölgesi olarak orta sahayı gören Ünal Karaman, burada kesinlikle üstünlüğü rakibe bırakmak istemiyor. Kucka ve Onazi'yi beraber oynatmayı planlayan Trabzonspor'un hocası, Sarı-Kırmızılılar'ın hızlı kanat oyuncularına karşı da savunma beklerini uyardı.

KİLİT NOKTA DİSİPLİN

Karaman, "Sezonun henüz başındayız. Galibiyet bizi kurtarmaz ancak büyük motivasyon oluşturur. Şehrin bu sevince ihtiyacı var. Galibiyet için elimizden geleni hatta fazlasını yapacağız. 90 dakika boyunca disiplinli şekilde oynamak ve mücadelelerde ayakta kalmak çok önemli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.