Trabzonspor'dan Hakem Tepkisi! "senaryo Yazanlar..."

Trabzonspor'dan Hakem Tepkisi! "senaryo Yazanlar..."
Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da genel sekteret Ömer Sağıroğlu maçın ardından Trabzonspor Kulübü resmi sitesine açıklamalar yaptı. Trabzonspor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklama; Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, bu akşam Galatasaray ile oynad
Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da genel sekteret Ömer Sağıroğlu maçın ardından Trabzonspor Kulübü resmi sitesine açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklama;

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, bu akşam Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmada, hakem Ümit Öztürk'ün varlığıyla sahada bir kez daha zühur eden tehlikenin Türk futbolunda "hukukun inkarı"ndan başka bir şey olmadığını söyledi. "Lakin sahanın tek hakimi olması gereken hakem Ümit Öztürk, aslında dev bir kadronun, ortak bir zihniyetin temsilcisidir" diyen Sağıroğlu, şunları söyledi:

"SENARYOYU YAZANLAR KÖŞE TAŞLARINI TUTANLARDIR!"

"Bu akşam bize futbol karşılaşması adı altında "dayatılan" tiyatro oyununun başrolünde, sahadaki her iki takıma eşit mesafede durarak bitaraf bir yönetim sergileme iradesinden yoksun olan hakem Ümit Öztürk bulunmaktadır. Senaryoyu yazan ise Türk futbolunu adalet ve hakkaniyetten mahrum bırakarak köşe taşlarını tutanlardır. Galatasaray'ın penaltı kararında VAR'a gitmeyen hakem Öztürk, Trabzonspor'un penaltısını iptal etmek için VAR'a giderek Türk futbolundaki çifte standartçılığın en bariz örneklerinden birini sergilemiştir. Benzer şekilde, rakip bir başka oyuncunun hakeme yönelttiği küfre kayıtsız kalınması, sahadaki tarafgir zihniyetin bir başka temsilidir. Trabzonspor daha önce pek çok maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da bir değil, iki değil; sonucu doğrudan etkileyecek onlarca yanlış kararla karşı karşıya kalmıştır."

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Şampiyonluk yarışının ortaklarından iki takımın maçını yönetirken bitaraf olmak, ödüllendirilmesi gereken değil; futbolun bekası için zaten sergilenmesi gereken bir tavırdır. Adalet ve hukuku inkar edenler, bir maçı yönetirken bitaraf kalma iradesini sergileyemeyenler ülke futbolundan er ya da geç bertaraf edilecektir. O gün elbet gelecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.