Trabzonspor'dan Transfer Açıklaması; Berkay Özcan, Yusuf Sarı...

Trabzonspor'dan Transfer Açıklaması; Berkay Özcan, Yusuf Sarı...
Trabzonspor'un iki gurbetçi oyuncu Berkay Özcan ve Yusuf Sarı ile ilgilendiğini yazılmıştı.
Trabzonspor'un iki gurbetçi oyuncu Berkay Özcan ve Yusuf Sarı ile ilgilendiğini yazılmıştı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarında gurbetçi oyunculara yöneldiklerini doğruladı.

Yeni sezon öncesi transferler için tavan fiyatı 1 milyon Euro olarak belirlediklerini belirten Ağaoğlu, "Bu rakamın üzerine çıkmamız mümkün değil. Alacağımız oyuncuların genç ve gelecek vadetmesine özen göstereceğiz. Özellikle gurbetçi oyuncular konusunda ciddi bir araştırmamız var. Gelecek sezon için oyuncu maliyeti noktasında sınırımız 15 milyon Euro olacak. Daha önce bu rakamlar 30 milyon seviyelerine çıktı. Bizim bunun altından kalkma ihtimalimiz yok" diye konuştu.

FORMA SAVAŞI BAŞLADI

Milli arada sakatlıkları geçen Yusuf Yazıcı, Pereira ve Abdülkadir Ömür takıma katılacak. Üç oyuncunun gelişiyle ilk 11'de kimin oynayacağı konusunda ciddi bir rekabet yaşanacak. Tüm futbolcularını forma savaşı için daha da hırslandıran Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Kimsenin forması garanti değil. Belki de sezon başında sürpriz gibi gözüken isimler şu an takımımızın çok önemli parçaları konumunda. Kalan haftalarda da hak eden formayı giyecek" dedi.

35'LİK PEREİRA ÖMÜR'Ü YENDİ

Trabzonspor'un 35 yaşındaki futbolcusu Joao Pereira ile 19 yaşındaki genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, antrenman sonrasında pas çalışması yaptı. Topu yere düşürenin kaybedeceği çalışmayı kazanan Pereira, büyük sevinç yaşadı ve bu zaferi sosyal medyadan duyurdu. Tecrübeli sağ bek, genç meslektaşından tebrik aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.