Trabzonspor'dan Yusuf Ve Abdülkadir Için Transfer Açıklaması

Trabzonspor'dan Yusuf Ve Abdülkadir Için Transfer Açıklaması
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlunun Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için Fanatik Gazetesi'nde yer alan transfer açıklaması dikkat çekmişti. Ahmet Ağaoğlu'nun Fanatik Gazetesi'ndeki, "Yusuf ve Abdülkadir için artık ciddi teklifler alıyoruz.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlunun Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için Fanatik Gazetesi'nde yer alan transfer açıklaması dikkat çekmişti. 

Ahmet Ağaoğlu'nun Fanatik Gazetesi'ndeki, "Yusuf ve Abdülkadir için artık ciddi teklifler alıyoruz. Ama şu an için istediğimiz rakamlar elimize ulaşmadı. Başta İspanya'dan Sevilla ve İngiltere'den Manchester United olmak üzere iki oyuncumuz için 20 milyon Euro teklif edildi." sözleri resmi siteden yalanlandı ve böyle bir açıklama yapmadığı belirtildi.

İŞTE KULLANILAN İFADELER...

"Bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan ve Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun demeci olarak yansıtılan "Sevilla ve Manchester United'tan Yusuf ve Abdulkadir için 20 Milyon Euro'luk (133 Milyon TL) teklif aldık. Ama 30 Milyon Euro'dan (200 Milyon TL) aşağı satmayı düşünmüyoruz. Onlardan gelecek parayı altyapıya ayırac"ağız" şeklindeki haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Camiamızın bu tür gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.