Trabzonsporlu Isim; "maçtan Sonra Beto'ya Sarıldım..."

Trabzonsporlu Isim; "maçtan Sonra Beto'ya Sarıldım..."
Trabzonspor-Göztepe maçında sayısız goller kaçıran ve kaleci duvarına takılan Bordo-Mavililer'de üç kafa vuruşunda ağları bulamayan Okay Yokuşlu, Beto'yu özel olarak tebrik etti. Soyunma odasında da Portekizli usta eldivene övgüler yağdıran genç yıldız, "Beto, beton gibi çı.
Trabzonspor-Göztepe maçında sayısız goller kaçıran ve kaleci duvarına takılan Bordo-Mavililer'de üç kafa vuruşunda ağları bulamayan Okay Yokuşlu, Beto'yu özel olarak tebrik etti.

Soyunma odasında da Portekizli usta eldivene övgüler yağdıran genç yıldız, "Beto, beton gibi çıktı! Ben böyle kurtarışlar görmedim. Adam kedi gibiydi. İnanılır gibi değildi. En az 5 net gol pozisyonumuz vardı. Öyle kurtarışlar yaptı ki, o bile buna şaşırmıştır. Maçtan sonra gittim Beto'yu kutladım sarıldım ve 'Müthiştin' dedim. O da bana 'Kaleci şansı ve günümdeydim. Yoksa iyi oynayan sizdiniz' dedi. Yapacak bir şey yok. Futbolda bunlar var. Düşündükçe Beto'nun yaptığı kurtarışları 'Nasıl yani?' diyorum. 7 metrelik kale onun için sanki 7 santime dönüştü" ifadelerini kullandı.

'BURAK AĞABEYİ BİLE ÇILDIRTABİLİRDİ'
"Burak ağabey de olsa Beto gol yemezdi, onu da çıldırtabilirdi" diyen Okay, şöyle devam etti: "Sonuç olarak puan kaybettik. Artık bu maçı unutup G.Birliği maçına konsantre olacağız. Şampiyonluk yarışını ligin sonuna kadar kovalayacağız. Taraftarlarımızdan ricamız bizi yalnız bırakmasın, onlara hep ihtiyacımız var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.