Trabzonspor'un Hücum Hattında Müthiş Rekabet

Trabzonspor'un Hücum Hattında Müthiş Rekabet
Süper Lig'e verilen milli aranın ardından sakatlığını tamamen atlatıp hazır duruma gelmesi beklenen Burak Yılmaz ve Abdülkadir Ömür takıma döndükten sonra Bordo-Mavililer'de hücum hattında forma giyebilecek oyuncu sayısı 8 olacak.
Süper Lig'e verilen milli aranın ardından sakatlığını tamamen atlatıp hazır duruma gelmesi beklenen Burak Yılmaz ve Abdülkadir Ömür takıma döndükten sonra Bordo-Mavililer'de hücum hattında forma giyebilecek oyuncu sayısı 8 olacak. Ancak Burak Yılmaz, Hugo Rodallega, Anthony Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Caleb Ekuban, Jose Sosa ve Olcay Şahan'dan yalnızca 5'i sahada olabilecek. Bu doğrultuda teknik direktör Ünal Karaman'ın ise sahaya nasıl bir diziliş ile çıkacağı oldukçam merak ediliyor.

Hepsi formda

Bordo-Mavililer'de hücum hattında forma giyebilecek isimlerin sergilediği başarılı performans Karaman'ın karar vermesini oldukça zorlaştırıyor. Özellikle Galatasaray karşısında 2 gol ve 1 asist yapan Nwakaeme, 4 maçta 3 kez rakip fileleri sarsan Rodallega ve 1 gol, 2 asistin yanı sıra mücadelesi ile takımın yıldızı olan Olcay Şahan, şu ana kadar Karadeniz ekibinde en dikkat çeken isimlerden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.