Trabzonspor'un Yenilerinden Galibiyet Açıklaması!

Trabzonspor'un Yenilerinden Galibiyet Açıklaması!
Trabzonspor'un Galatasaray'ı 4-0 yendiği maçta bordo mavili forma ile ilk gollerini atan Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban, karşılaşmanın ardından konuştu.''BEKLEDİĞİMDEN DE İYİ OLDU'' 2 gol atıp 1 asist yapan Anthony Nwakaeme, ''Çok zor bir maç olacağını biliyorduk.
Trabzonspor'un Galatasaray'ı 4-0 yendiği maçta bordo mavili forma ile ilk gollerini atan Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban, karşılaşmanın ardından konuştu.

''BEKLEDİĞİMDEN DE İYİ OLDU''

2 gol atıp 1 asist yapan Anthony Nwakaeme, ''Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Oynamak için sabırsızlanıyordum. Atmosferin böyle olacağını biliyordum. Hatta beklediğimden de iyi buldum. Olabildiğinin en iyi şeklinde adapte olmaya çalışıyorum. Yanımdaki bu koca adam (Onazi) bana çok yardımcı oluyor.'' şeklinde konuştu.

''KULAKLARIM ALEV ALACAKTI''

Maçın son golünü atan Caleb Ekuban ise ''Herhalde daha mükemmel bir başlangıç olamazdı. Herkes burada futbolun ne kadar değerli olduğunu anlatıyordu. Daha güzel bir başlangıç olamazdı. Atmosfer harikaydı. Yedek kulübesinde maça başladım. Kulaklarım alev alacak diye düşündüm. Taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.