Travestiye Yardım Etmek İsteyen Polis Saldırıya Uğradı

Travestiye Yardım Etmek İsteyen Polis Saldırıya Uğradı
Adana'da yerde yatan ve travesti olduğu belirtilen şüpheli, kendisine yardım etmek için eğilen polis memurunun kafasına sert bir cisimle vurdu.

Adana'da yerde yatan ve travesti olduğu belirtilen şüpheli, kendisine yardım etmek için eğilen polis memurunun kafasına sert bir cisimle vurdu. Baygınlık geçirdiğini gören diğer polisler, olay yerine ambulans sevk edilmesini istedi. Yaralı polis gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YARDIM ETMEK İSTEYEN POLİSİN KAFASINA VURDU

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde devriye görevi yapan polis ekipleri, Güzelyalı Mahallesi'nde kavga anonsu yapılması üzerine olay yerine gitti. Yerde yatan ve travesti olduğu belirtilen kişi, kendisine yardım etmek için eğilen polis memurunun kafasına sert bir cisimle vurdu.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Arkadaşlarının baygınlık geçirdiğini gören diğer polisler, olay yerine ambulans sevk edilmesini istedi. Bu sırada ekipler, travesti İdil Şahin ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Tayyar Demircioğlu'nu gözaltına aldı.

POLİS HASTANEYE KALDIRILDI

İlk müdahalesi ekip arkadaşları tarafından yapılan polis memuru, olay yerine gelen ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

İki şüpheli Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.