Trump Net Konuştu: Suriye'den Eve Dönüş Zamanı Geldi

Trump Net Konuştu: Suriye'den Eve Dönüş Zamanı Geldi
Suriye'den Amerikan askerlerini çok kısa süre içinde çekeceğini açıklayan ABD Başkanı Donald Trump'tan benzer tonda bir açıklama daha geldi.

Suriye'den Amerikan askerlerini çok kısa süre içinde çekeceğini açıklayan ABD Başkanı Donald Trump'tan benzer tonda bir açıklama daha geldi. Trump, "Suriye'den eve dönüş zamanı geldi, bunu çok ciddi düşünüyorum" dedi.

"RUSYA'YLA İYİ GEÇİNMEK İYİ BİR ŞEY"

"Suriye'deki varlığımız ciddi külfet." diyen Trump, "Çekilme konusunu görüşmek için Savunma Bakanı ile bir araya geleceğim" ifadelerini kullandı. " Suudi Arabistan bizim Suriye'de kalmamızı istiyorsa parasını ödemesi gerekecek."diyen Trump, Rusya lideri Putin'le çok iyi diyalog kurabileceğini düşündüğünü belirterek, "Rusya'yla iyi geçinmek iyi bir şey" dedi.

"SON 7 YIL İÇİNDE 7 TRİLYON DOLAR PARA HARCADIK"

Estonya, Litvanya ve Letonya'dan oluşan Baltık ülkeleri liderleri ile ortak basın toplantısında konuşan Trump, "Suriye'den çıkmak istiyorum. Askerlerimizi yurtlarına geri getirmek istiyorum. Ulusumuzu yeniden yapılandırmak istiyorum. Ortadoğu'ya son 7 yıl içinde 7 trilyon dolar para harcadık, karşılığında hiç bir şey almadık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.