Trump'tan Abd'nin Suriye'den Çekilmesiyle İlgili Yeni Açıklama

Trump'tan Abd'nin Suriye'den Çekilmesiyle İlgili Yeni Açıklama
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den Amerikan askerlerinin çekileceğini ancak bunun çabuk olacağı yönünde bir açıklamayı yapmadığını söyledi. ABD Başkanı Donald Trump ZAMAN AÇIKLAMASI KAFALARI KARIŞTIRDI ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da gazetecilerle açıklamalarda .

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den Amerikan askerlerinin çekileceğini ancak bunun çabuk olacağı yönünde bir açıklamayı yapmadığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump

ZAMAN AÇIKLAMASI KAFALARI KARIŞTIRDI

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da gazetecilerle açıklamalarda bulundu. Daha önce ABD'nin4 ay gibi bir zaman diliminde Suriye'den çekileceğini söyleyen Trump, bu kez, ""Askerlerimiz Suriye'den çekiliyor ama bunun çabuk olacağını asla söylemedim." dedi.

TRUMP'IN DANIŞMANININ SÖZLERİ ANKARA'DA TEPKİYLE KARŞILANDI

Öte yandan, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, "Kürtleri korumaya yönelik anlaşma imzalanmadan askerimiz Suriye'den çekilmeyecek." şeklinde bir açıklama yaptı. Bolton'un açıklamasına ilk tepkiyi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gösterdi. Kalın, "Türklerin Kürtleri hedef aldığı iddiası akıl dışıdır. Türkiye'nin hedefi DAEŞ, PYD/PKK terör örgütleridir." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ABD'ye Tepki: İddalar Akıl DışıdırCumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ABD'ye Tepki: İddalar Akıl Dışıdır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.