Trump'tan Kayıp Gazeteci İçin Dikkat Çeken Açıklama: Suudi Yetkililerle Görüştüm

Trump'tan Kayıp Gazeteci İçin Dikkat Çeken Açıklama: Suudi Yetkililerle Görüştüm
ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili konuştu. Trump, "Suudi yetkililerle konuştum, son derece kötü bir durum. Bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum. Türk yetkililerle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"KAÇIKÇI'NIN NİŞANLISINI BEYAZ SARAY'A DAVET ETMEK İSTİYORUM"

ABD Başkanı Donald Trump, 2 Ekim Suudi Başkonsolosluğuna girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için, "Suudi yetkililerle görüştüm. Çok kötü bir durum. Bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum. Suudi gazeteci konusunda Türkiye ile birlikte çalışarak olayı aydınlatacağımıza inanıyorum. Kaşıkçı'nın nişanlısını Beyaz Saray'a davet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"

ABD Başkanı Donald Trump, gazeteci Cemal Kaşıkçı konusunun kendileri için "çok önemli bir mesele" olduğunu belirterek, "Sonuna kadar gideceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.