Tudor Galibiyetin Şifrelerini Verdi

Tudor Galibiyetin Şifrelerini Verdi
Süper Lig'in ilk 7 haftasında yenilgi yüzü görmeyen ve topladığı 19 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yarın Atiker Konyaspor'a konuk olacak.
Süper Lig'in ilk 7 haftasında yenilgi yüzü görmeyen ve topladığı 19 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yarın Atiker Konyaspor'a konuk olacak. Sahadan kayıpsız ayrılarak hem seriyi bozmamak hem de bir sonraki hafta yapacağı Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak isteyen sarı-kırmızılıların teknik direktörü Igor Tudor, galibiyeti getirecek formülün şifresini takımla paylaştı.

39 yaşındaki teknik adam, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, sabırlı bir oyun anlayışını sergilemelerini istedi. Florya'da zorlu müsabaka için hazırlanan Cimbom'da Hırvat teknik adam, milli maç dönüşü birçok oyuncusunun yorgun olacağını göz önüne alıp, takımdan enerjilerini 90 dakikaya yaymalarını istedi.

OYUN PLANI DEĞİŞİYOR

Sezon başından beri takımına yüksek tempoda futbol oynatmak isteyen, özellikle hücum pres ve baskılı oyun anlayışı ile rakiplerini hataya zorlayan Tudor, Atiker Konyaspor maçında daha farklı bir plan uygulamaya karar verdi. Hırvat teknik adamın antrenmanlarda oyuncularına, "Milli takımlarda birçoğunuz yüksek tempoda maçlardan çıktınız. Konyaspor mücadelesinde ikinci yarı oyundan düşmemelisiniz. Taktik anlayışımızı buna göre belirleyeceğiz" dediği ifade edildi. Hırvat teknik adam, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarının arefesinde, takımın enerjisini temkinli kullanmak istiyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.