Tunceli-Erzincan Kara Yolunda Çıkan Çatışmada 7 Pkk'lı Öldürüldü

Tunceli-Erzincan Kara Yolunda Çıkan Çatışmada 7 Pkk'lı Öldürüldü
Tunceli kırsalında terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonda sabah saatlerinde Tunceli- Erzincan kara yolunda bulunan Pülümür Vadisi'nde, saldırı hazırlığındaki bir grup terörist, insansız hava araçları ile tespit edildi.

Tunceli kırsalında terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonda sabah saatlerinde Tunceli- Erzincan kara yolunda bulunan Pülümür Vadisi'nde, saldırı hazırlığındaki bir grup terörist, insansız hava araçları ile tespit edildi. 7 terörist öldürüldü.

7 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Tunceli Valiliği, Pülümür ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 7 PKK'lının öldürüldüğünü, trafiğe kapatılan Tunceli-Pülümür karayolunun da açıldığı açıklamasında bulundu.

Yazılı açıklamada şöyle denildi: "İl Jandarma Komutanlığımızca Pülümür ilçemiz kırsalında icra edilen operasyonda 7 bölücü terör örgütü mensubu terörist silah ve teçhizatıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

KAPANAN YOL TRAFİĞE AÇILDI

Ayrıca halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için trafiğe kapatılan Tunceli-Pülümür karayolu tekrar trafiğe açılmıştır. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmekte olup gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."

İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Son 24 saatte iç güvenlik birimlerimizce yapılan operasyonlarda; Hatay Amanoslar'da (11), Tunceli'de (7), Mardin Dargeçit'te (3), Batman Sason'da (2), olmak üzere toplam (23) terörist etkisiz hale getirilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.