Türkiye'den Trump'ın İran Kararına İlk Yorum: Yeni Çatışmalara Sebep Olacak

Türkiye'den Trump'ın İran Kararına İlk Yorum: Yeni Çatışmalara Sebep Olacak
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'la yapılan nükleer anlaşmadan çekilme kararına, "ABD'nin nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekilmesi istikrarsızlığa ve yeni çatışmalara neden olacak bir karardır." ifadelerini kullandı. "TÜR.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'la yapılan nükleer anlaşmadan çekilme kararına, "ABD'nin nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekilmesi istikrarsızlığa ve yeni çatışmalara neden olacak bir karardır." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE NÜKLEER SİLAHLARA KARŞI OLAN TAVRINI SÜRDÜRECEKTİR"

Türkiye'nin nükleer silahlara karşı bir tutum içerisinde olduğunu söyleyen Kalın, "Çok taraflı anlaşma diğer ülkelerle devam edecektir. Türkiye nükleer silahların her türüne karşı olan kararlı tutumunu sürdürecektir." dedi.

Trump, İran Kararını Canlı Yayında Duyurdu: Anlaşmadan Çekiliyoruz!Trump, İran Kararını Canlı Yayında Duyurdu: Anlaşmadan Çekiliyoruz! İran'dan Trump'ın Nükleer Kararına İlk Tepki: ABD'nin Sözünü Tutmadığını Gördükİran'dan Trump'ın Nükleer Kararına İlk Tepki: ABD'nin Sözünü Tutmadığını Gördük Trump, İran Kararını Verdi, Dolar 4,33 Seviyesini GördüTrump, İran Kararını Verdi, Dolar 4,33 Seviyesini Gördü Trump, İran Kararını Duyurdu, İsrail Savaş Pozisyonu Aldı!Trump, İran Kararını Duyurdu, İsrail Savaş Pozisyonu Aldı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.