Tuzlada Beton Mikseri Dehşete Düşürdü

Tuzlada Beton Mikseri Dehşete Düşürdü
Tuzla'da kontrolü kaybeden bir beton mikseri önce öğrencilerin bulunduğu servis minibüsüne, ardından park halindeki 8 araca çarptı.

Tuzla'da kontrolünü kaybeden bir beton mikseri önce öğrencileri taşıyan servis minibüsüne, sonra park halindeki 8 aracı biçti. Kaza sonucu 7 öğrenci yaralanırken, araçlarda çok büyük miktarda maddi hasar oluşurken, Kazanın şiddetiyle savrulan ve hurdaya dönen bir otomobil ise servis minibüsünün tavanında asılı kaldı. Feci kaza, olay yerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay önceki gün Tuzla İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, aşırı hız yapan beton mikseri sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı. Hızını alamayan beton mikseri daha sonra park halindeki 8 aracı önüne alarak sürükledi. Metreler boyunca araçları sürükleyen mikser güçlükle durabildi. Olay sırasında park halindeki araçlarda kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi. Kaza sırasında beton mikserinin sürücüsü de ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

FECİ KAZA KAMERADA

Bu arada dehşet dakikaları olay yerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde kontrolden çıkan beton mikserinin öğrencilerin içinde bulunduğu servis minibüsüne çarpması ve sonrasında yaşanan büyük panik görülüyor. Kayıtlarda servis minibüsü ile park halindeki 8 otomobilin sürüklenmesi dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.