"uğur Boral, Iki Genci Hastanelik Etti" Iddiası

"uğur Boral, Iki Genci Hastanelik Etti" Iddiası
Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüplerin yanı sıra A Milli Takım formasını da defalarce kez giyen ve futbolu bıraktıktan sonra yorumculuk yapan Uğur Boral'ın kavgaya karıştığı ortaya çıktı. İddialara göre, Uğur Boral'ın arkadaşlarıyla birlikte basketbol oynad.
Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüplerin yanı sıra A Milli Takım formasını da defalarce kez giyen ve futbolu bıraktıktan sonra yorumculuk yapan Uğur Boral'ın kavgaya karıştığı ortaya çıktı.

İddialara göre, Uğur Boral'ın arkadaşlarıyla birlikte basketbol oynadığı sırada gerginlik yaşandı. Bu sırada Uğur Boral'ın basketbol oynadığı kişilerden A.D.'ye saldırmak istediği ancak A.D.'nin arkadaşı D.İ.'nin Uğur Boral'ı durdurmaya çalıştığı belirtildi. Daha sonra ise Uğur Boral'ın A.D. ile D.İ'yi tehdit ettiği öne sürülürken, bir iki kişi ile birlikte basketbol oynadığı gençlere saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Uğur Boral'ın kendilerini dövdüğünü iddia eden D.İ. ve A.D., hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra eski futbolcudan şikayetçi oldular. İşte D.İ.'nin karakolda verdiği o ifadeye göre yaşananlar...

"01.11.2017 günü 18:45 sıralarında her zaman gittiğim Barbaros Mahallesi'nde bulunan spor salonuna arkadaşım A.D. ile birlikte basket oynamak için gittim. Orada bulunan birisini daha yanımıza aldık, bu kişiyi tanımıyorum ancak o spor salonuna daimi gelen birisi idi. Karşımızda da 3 kişi bulduk. Karşılıklı, orada olan başka 3 kişi ile basket maçı yapmaya karar verdik. Maça başladık. Maçta oyun oynarken olan bir pozisyondan ötürü aramızda karşı takımda olan Uğur Boral isimli, eski Fenerbahçe ve büyük takımlarda futbol oynamış olan orta yaşlardaki kişi, arkadaşım A.D.'ye karşı küfür ve hakaret etmeye başladı, sonra ortalık karıştı. Ben, arkadaşımı korumak için Uğur Boral'ı tutmaya çalıştım. Uğur, bana sarıldı. Bana ve arkadaşıma hitaben, "Sizi döveceğim, sizi öldüreceğim, sizi s....., a.... k......... ç....." dedi. Ben de "Biz 19 yaşında insanlarız. Lütfen yaşının farkına var" dedim. Ancak kesinlikle küfür etmedim. Sonra saha dışından gelen tanımadığım bir iki kişi daha bize saldırdı. O sırada ben yere düştüm. Dışarıdan gelen şahıslar ile birlikte Uğur Boral, bana yerde tekme atmaya başladı. Vücudumun çeşitli yerlerinden darbe aldım. Etraftan duyarlı vatandaşlar bizi ayırdı. Ben de kafamın kanadığını fark edip bir an önce kendi imkanlarım ile hastaneye gittim. Burada tedavimi oldum ve darp raporu aldım. Bana saldıran, beni yaralayan, bana küfür ve hakaretlerde bulunan Uğur Boral ve yanındaki arkadaşlarından davacı ve şikayetçiyim."







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.