Umed Başkanı Değirmenci: Türkiye'ye Diz Çöktürmeye Çalışıyorlar

Umed Başkanı Değirmenci: Türkiye'ye Diz Çöktürmeye Çalışıyorlar
UMED Başkanı Aslan Değirmenci, "Bir kez daha terör koalisyonuyla Türkiye'yi diz çöktürmeye çalışan küresel şebekelerin hain terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz..

UMED Başkanı Aslan Değirmenci, "Bir kez daha terör koalisyonuyla Türkiye'yi diz çöktürmeye çalışan küresel şebekelerin hain terör saldırılarını lanetliyoruz" dedi.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Yayınladığı kınama mesajında, "Şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve metanet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz" diyen Değirmenci şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle bir kez daha terör koalisyonuyla Türkiye'yi diz çöktürmeye çalışan küresel şebekelerin hain terör saldırılarını lanetliyoruz. Terör saldırılarından medet uman çevreleri, yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alanları da kınıyoruz. Kalleş saldırıyı, habercilikten çıkarıp terör örgütlerinin propaganda aracı haline dönüştürenleri de uyarıyoruz; Terörün PR'ını yapmayın. "Medya organları illegal örgütlerin güçlerini kanıtlamak ve moral üstünlük sağlamak için kullandıkları mecra haline dönüşmemelidir" diye de uyarıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.