''ünal Karaman'ı Artık Herkes Tanıdı''

''ünal Karaman'ı Artık Herkes Tanıdı''
Trabzonspor'un Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ünal Karaman hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ünal Karaman'ı geçmişten bu yana takdir ettiklerini söyledi.
Trabzonspor'un Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ünal Karaman hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ünal Karaman'ı geçmişten bu yana takdir ettiklerini söyledi. Karaman'ın daha önce Trabzonspor'da uzun yıllar forma giymiş, kulüpte görevler yapmış bir isim olduğuna işaret eden Hacısalihoğlu, "Ünal Karaman'ın biz futbolculuğundan bu yana adamlığını, sonrasında da teknik adamlıktaki yeteneğini biliyor ve zaten onu takdir ediyorduk. Bugünkü tabloyla belki şimdi onu iyi tanımayanların da takdir edecekleri bir durum ortaya çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ

Hacısalihoğlu, takımda birçok yeni transferin bulunduğunu bu bakımdan ilerleyen haftalarda Bordo-Mavili ekibin daha iyi olacağını da ifade etti. Hacısalihoğlu, 4-0'lık Galatasaray zaferinin kendilerinde bir rehavete yol açmaşacağının da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.