Üniversite Kurbanı Fatih Özmutlu'yu Mahşeri Kalabalık Son Yolculuğuna Uğurladı

Üniversite Kurbanı Fatih Özmutlu'yu Mahşeri Kalabalık Son Yolculuğuna Uğurladı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) bir araştırma görevlisinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren 4 kişiden biri olan 48 yaşındaki Eğitim Fakültesi Sekreteri Fatih Özmutlu'nun cenazesi Seyitgazi ilçesinde defnedildi. CAMİDE YER KALMADI Özmutlu'nun cenazesi, ESO.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) bir araştırma görevlisinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren 4 kişiden biri olan 48 yaşındaki Eğitim Fakültesi Sekreteri Fatih Özmutlu'nun cenazesi Seyitgazi ilçesinde defnedildi.

CAMİDE YER KALMADI

Özmutlu'nun cenazesi, ESOGÜ Rektörlüğündeki törenin ardından Kırka Mahallesi'ndeki Çarşı Camisi'ne getirildi.

Özmutlu için burada düzenlenen törene babası Arif, annesi Emine, eşi Zübeyde, oğlu Göktuğ, kızı Nursena Özmutlu ve yakınları, Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, İlçe Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer, ESOGÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Yücel ile diğer ilgililer katıldı.

Bu arada, namaz kılmak isteyenlerin bir kısmı camide yer kalmadığı için otobüslerle mahalledeki diğer camilere götürüldü.

ACILI BABA, TABUTUNA KAPANIP AĞLADI

Kılınan namazın ardından Özmutlu'nun babası Arif ile oğlu Göktuğ Özmutlu, caminin önüne getirilen tabutun üzerine kapanıp bir süre ağladı.

Kırka Çarşı Camisi'nde helallik alınmasının ardından Kırka Mezarlığı'na getirilen Özmutlu'nun cenazesi, kılınan namazın ardından defnedildi.

ÜNİVERSİTEDEKİ KATLİAMDA ÖLMÜŞTÜ

Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi Volkan B, fakülte binasında Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Arş. Gör. Yasir Armağan'ı dün silahla öldürmüştü.

ESOGÜ Rektörlüğünce, bazı öğretim üyelerine sözlü saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında idari soruşturma yürütülen Volkan B. ile aynı fakültede araştırma görevlisi olan eski eşi Saadet Aylin B. gözaltına alınmıştı.

4 Akademisyenin Katili ve Eşi Adliyeye Sevk Edilirken Böyle Görüntülendi4 Akademisyenin Katili ve Eşi Adliyeye Sevk Edilirken Böyle Görüntülendi Akademisyenlerin Cenaze Töreninde Gerginlik! Acılı Aileler, Rektörün Üzerine YürüdüAkademisyenlerin Cenaze Töreninde Gerginlik! Acılı Aileler, Rektörün Üzerine Yürüdü Üniversite Katliamında Hayatını Kaybeden Akademisyenin Ailesi: Eskişehir Hakkım Haram OlsunÜniversite Katliamında Hayatını Kaybeden Akademisyenin Ailesi: Eskişehir Hakkım Haram Olsun Eskişehir'de Katliam Yapan Öğretim Görevlisi: Pişman DeğilimEskişehir'de Katliam Yapan Öğretim Görevlisi: Pişman Değilim Üniversite Katliamının Detayları Ortaya Çıkıyor: 2 Şarjör Kullanıp 23 El Ateş EtmişÜniversite Katliamının Detayları Ortaya Çıkıyor: 2 Şarjör Kullanıp 23 El Ateş Etmiş Eskişehir'de Katliam Yapan Öğretim Görevlisinin İlk İfadesi Ortaya ÇıktıEskişehir'de Katliam Yapan Öğretim Görevlisinin İlk İfadesi Ortaya Çıktı İşte Osmangazi Üniversitesi'deki Saldırıda Hayatını Kaybeden Öğretim Görevlileriİşte Osmangazi Üniversitesi'deki Saldırıda Hayatını Kaybeden Öğretim Görevlileri Eskişehir Valisi, Üniversite Katliamını Yapan Saldırganın Kimliği Açıkladı! İşte FotoğrafıEskişehir Valisi, Üniversite Katliamını Yapan Saldırganın Kimliği Açıkladı! İşte Fotoğrafı 4 Kişinin Öldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden İlk Görüntüler4 Kişinin Öldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden İlk Görüntüler Osmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları AnlattıOsmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları Anlattı 4 Öğretim Görevlisinin Öldürüldüğü Saldırıdan Kıl Payı Kurtulan Hoca İsyan Etti: 5. Cenaze Ben Olacaktım4 Öğretim Görevlisinin Öldürüldüğü Saldırıdan Kıl Payı Kurtulan Hoca İsyan Etti: 5. Cenaze Ben Olacaktım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.